Nederland > NewsBlog > Posts > Opleidingsinstituut de Baak sponsort Right To Play Coaches

 Posts

Opleidingsinstituut de Baak sponsort Right To Play Coaches
 
De Baak heeft een bijzondere manier gevonden om de samenwerking met Right To Play uit te breiden. In het online coaching-magazine kondigt het opleidingsinstituut aan dat zij per coaching opleiding die start, €135 zal doneren aan Right To Play. Van dit bedrag kan er één Coach worden opgeleid in een land als Pakistan of Sudan. Een ‘changemaker’ die kinderen door sport en spel nieuwe vaardigheden aanleert.
Het kwartaal magazine van De Baak biedt een podium voor iedereen, die coaching in de organisatie naar een hoger plan wil trekken. Het magazine biedt inspiratie via verhalen van interne coaches, experts en columnisten, die vertellen over coaching in organisaties. De Baak ondersteunt Right To Play sinds 2009. De aftrap van de samenwerking vond in juni plaats tijdens het Special Event, een jaarlijks evenement voor klanten van De Baak. Toenmalig directeur van Right To Play Matthijs Huizing nam een cheque van €10.000 in ontvangst, te besteden bij De Baak Opleidingen. Voor 2010 kreeg Right To Play wederom een cheque van €10.000. Van het totaalbedrag van €20.000 hebben de medewerkers van Right To Play zich op verschillende gebieden bij kunnen laten scholen. Bovendien maakte De Baak team coaching mogelijk, waardoor de organisatie zich verder heeft kunnen professionaliseren.
 
De bijdrage van De Baak bouwt dus mee aan de ontwikkeling van Right To Play medewerkers in Nederland én Coaches in de projectlanden. Right To Play dankt De Baak voor de waardevolle steun.

Comments

There are no comments yet for this post.